MENU
28.10.2021. | News

FDS izlagao na sajmu World Tobacco Middle East - Dubai 2021

FDS d.o.o. Sarajevo i ove godine izlaže na jednom od najvećih svjetskih sajmova – World Tobacco Middle East 2021, koji se održava 26. i 27. oktobra u Svjetskom trgovačkom centru u Dubaiju, UAE. World Tobacco Middle East jedna je od najvećih izložbi i konferencija duhanske industrije. Na sajmu izlaže preko 200 izlagača iz cijelog svijeta, a on okuplja više hiljada profesionalaca iz duhanske industrije.
Ove godine FDS d.o.o. Sarajevo će na sajmu prezentirati svoju već etabliranu liniju proizvoda PAUL koje izvozi na tržišta Afrike, Bliskog Istoka i Južne Amerike. FDS na ovom sajmu prvi put predstavlja vlastite linije proizvoda Marshall i Una. Njihove različite varijacije dizajna i pušačka svojstva su privukla značajnu pažnju, a prodaja već zabilježila uspjeh na pojedinim tržištima.
FDS već duži niz godina učestvuje na ovom i drugim sajmovima iz duhanske industrije što je rezultiralo uspostavljanjem brojnih kontakata i zaključivanjem ugovora o prodaji vlastitih robnih marki i pružanju usluga proizvodnje privatnih robnih marki u vidu cigareta, rezanog duhana, filtera kao i proizvoda za nargilu.