MENU
 
ŠTA NUDIMO

Zahvaljujući dobroj tehničkoj opremljenosti fleksibilnom tehnološkom pristupu, spoju velikog iskustva i entuzijazmu mladih, u mogučnosti smo ponuditi vrlo širok spektar saradnje i vaše ideje pretvoriti u proizvode koji će na tržištu biti prepoznatljivi kvalitetom originalnošću i kontinuitetom.

 

Razvoj duhanske mješavine i proizvodnja cigareta na najsavremenijim mašinama

S obzirom da raspolažemo velikim lagerom različitih tipova duhana, mišljenja smo da lako možemo ispuniti vasa očekivanja. Priprema duhana se vrši kod nas u fabrici (primary) kao i izrada i pakovanje, sve je na jednom mjestu. U svakom momentu možemo mjeriti i kontrolisati sve parametere u smislu kvalitete, jer u sklopu naše fabrike imamo modernu laboratoriju.

Potpuna usluga dizajniranja pakovanja

Naš tim dizajnera razvija ili prilagođava dizajn u saradnji sa vlasnikom brenda. Zahvaljujući našoj saradnji sa dobavljačima intermedijarnih proizvoda za proizvodnju cigareta, imamo pristup najkvalitetnijoj intermedijarnoj robi po razumnim cijenama. Naš tim za duvan će konstruisati mešavinu duvana ili razviti novu na osnovu vaših želja. S obzirom na značajnu količinu različitih vrsta duvana na raspolaganju, možete biti sigurni da možemo lako ispuniti sva vaša očekivanja.

Nabavka sirovine, pa čak i organizacija transporta

Saradnja sa najboljim dobavljačima repromaterijala za cigarete daje nam pristup najkvalitetnijim repromaterijalima po povoljnim cijenama. Naš duhanski tim će prema vašim zahtjevima konstruisati duhanski blend prema ili razviti novi.

Nargila proizvodi

Koristeći naše ogromno iskustvo u proizvodnji duhanskih proizvoda još od davne 1880. godine, te prateći trendove na tržištima, u svoj proizvodni program uveli smo i smjese za nargilu u različitim varijacijama ukusa. Raspolažemo potrebnom tehnologijom i stručnim znanjem neophodnim za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda smjese za nargilu i nudimo uslužnu proizvodnju zainteresovanim klijentima. Uslužno proizvodimo brendove „LOLLI PIPE“ i „Pasha“ u različitim varijacijama ukusa koje odlikuje upotreba visokokvalitetnih duhana i provjerenih aroma, a koje su usklađene s propisima Evropske unije.

FDS

Private label poslovi

 

T +387 33 278 812

F +387 33 521 035

E fds@fds.ba

Pošalji email