Vaš partner u duhanskoj industriji

Sa 130+ godina iskustva u proizvodnji duhana i kreiranju uspješnih brendova, FDS je partner vrijedan povjerenja.

O NAMA

Uz našu široku ekspertizu i iskustvo u mogućnosti smo pružiti pomoć u nizu usluga. Jedna od glavnih prednosti rada sa nama je činjenica da smo na jednom mestu nezavisna fabrika duhana sa sopstvenim zalihama svih vrsta duhana, primarne i sekundarne proizvodnje filtera i laboratorije za kompletnu opremu, stoga vrlo fleksibilne i za proizvodnju i za poslovanje

PROČITAJ VIŠE
ZAŠTO RADITI SA FDS?

Iskusna radna snaga

Znanje i bogato radno iskustvo se u našoj kompaniji prenosilo s generacije na generaciju. Pored tog nasljeđa, našu radnu snagu karakterišu kvalifikovanost, inventivnost, odgovornost,  timski duh  i predanost kompaniji, što je omogućilo održivost i uspjehe koje potvrđuje naša duga historija.

Kontrola kvalitete i oprema

Jedan od najvažnijih razloga zašto sarađivati sa FDS-om je naravno naš pristup i razumjevanje kvalitete, zahvaljujući čemu imamo najkvalitetnije proizvode.

Kontakt
NAŠI SERVISI

Zahvaljujući dobroj tehničkoj opremljenosti, fleksibilnom tehnološkom pristupu i spoju zavidnog iskustva i entuzijazma naših zaposlenih, u mogućnosti smo ponuditi vrlo širok spektar saradnje.

HISTORIJA

Fabrika duhana Sarajevo osnovana je 1880. godine, samo dvije godine nakon okupacije Bosne i Hercegovine od Austro-Ugarske monarhije i jedna je od prvih četiri industrijska preduzeća u Bosni i Hercegovini.

1880
Prva proizvodnja u Sarajevu.
1882
Prva proizvodnja cigareta.
1905
Proizvodnja se automatizira.

1880

1882

1905

Prva proizvodnja u Sarajevu.
Prva proizvodnja cigareta.
Proizvodnja se automatizira.

Pročitaj više
Za sve dodatne informacije, pitanja i saradnju, stupite u kontakt sa nama.

Obratite nam se