Zaštita privatnosti

 

FDS d.d. pomno i predano radi na očuvanju privatnosti svih posjetitelja web stranice www.fds.ba. Pristup ovoj stranici je slobodan, a davanje ličnih podataka je dobrovoljno. Postoje dijelovi ove web stranice na kojima moramo prikupiti lične informacije od Vas i to u određenu svrhu, pomoću online obrazaca, kao i svaki put kad nam e-poštom pošaljete informacije o sebi. Informacije koje zahtijevamo isključivo su nužne ili opravdane kako bismo Vam pružili usluge koje ste zatražili.

 

FDS d.d. poštuje Vašu privatnost, te obrađuje Vaše lične podatke korektno i zakonito. Prikupljene lične podatke spremamo i obrađujemo u elektronskom obliku, te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite ličnih podataka.

Na našoj web stranici možemo Vam ponuditi i pristup društvenim mrežama koje omogućavaju dijeljenje ličnih podataka. Stoga Vas molimo da se upoznate s pravilima o zaštiti ličnih podataka koja se primjenjuju na stranicama tih društvenih mreža.

 

FDS d.d. ne obrađuje lične podatke pomoću kojih se može kontaktirati s djecom preko interneta, te na web stranici www.fds.ba ne organizira niti prezentira sadržaje koji bi mogli privući djecu. Lične podatke posjetitelja svoje web stranice FDS d.d. ne dostavlja trećim osobama.

 

Iako poduzimamo dostupne mjere zaštite ličnih podataka od slučajne ili namjerne zloupotrebe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili dostupa, ne možemo garantovati da neki od ličnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti.